Renate van Bekkum

Puur & Passie kraamzorg

Aandacht, deskundigheid, flexibiliteit, passie! Is dit wat jullie zoeken voor jullie kraamweek? Neem dan contact met mij op. Ik ben Renate van Bekkum en al sinds 2000 werkzaam in de kraamzorg.

Dit is nog altijd mijn grote passie en daarom ben ik in 2018 gestart met Puur&Passie kraamzorg. Ik vind het belangrijk om zorg op maat te kunnen bieden aangezien elk gezin anders is en andere prioriteiten heeft. We bespreken dan ook altijd samen in het intake gesprek de verwachtingen en wensen zodat we allebei weten waar we aan toe zijn als de kraamweek begint.

Welkom bij Puur&Passie kraamzorg!

“Weet thuis ook de perfecte balans te vinden, haar aanwezigheid hebben we daarom als enorm fijn ervaren, rustig en zorgzaam.”

Ouders van Bob

Praktische informatie

Website: www.puurenpassiekraamzorg.nl

Werkgebied: Alkmaar, Heiloo, Castricum, Uitgeest, Assendelft, Heemskerk, Beverwijk, Velsen, Bloemendaal, Haarlem