Wie zijn wij?

Wie zijn wij?
Een professioneel team van 24 zelfstandige kraamverzorgenden, allen werkzaam in Noord- Holland.  Wij staan back-up voor elkaar in geval van nood of overmacht, en houden onze kwaliteit en kennis hoog door gezamenlijk scholingen te volgen. Ook zijn wij allemaal ingeschreven bij het Kwaliteitsregister voor Kraamverzorgenden, het KCKZ.

Wat doen wij?
Wij leveren eerstelijns partusassistentie en persoonlijke kraamzorg waarbij het gezin centraal staat. Doordat de kraamverzorgende rechtstreeks bereikbaar is, is er laagdrempelig contact.

Onze Kracht:
Door onze krachten te bundelen staan wij samen sterk om kraamzorg te kunnen garanderen. Kraamzorg met nét dat beetje extra.

Wat betekent dit voor jou?
Geen tussenpersoon, direct contact met jouw eigen gekozen kraamverzorgende. Flexibel in kraamzorguren. Door de diversiteit aan kraamverzorgsters, is de kans groot dat er een kraamverzorgende bij KraamzorgPartners is aangesloten die bij jullie past. Kijk maar eens rond tussen de kraamverzorgsters op de site, en als je vragen hebt neem dan gerust contact met ons op!

Het werken als zelfstandig kraamzorg ondernemer, is voor ons als kraamverzorgende heel prettig. Doordat we al vroeg in de zwangerschap contact hebben, is de zorg veel persoonlijker en heb je 1 aanspreekpunt. Samen kunnen we de wensen bespreken en kijken wat er bij jullie en de aankomende kraamweek past. Wij zijn zeer flexibel in ons werk omdat we maar een beperkt aantal gezinnen per maand ‘aannemen’. Zo kunnen we onze zorg zo veel mogelijk naar de wensen van het kraamgezin aanpassen en er een fantastische kraamweek van maken. Door al deze pluspunten werken we allemaal met het grootste plezier in ‘onze’ gezinnen, en genieten we ontzettend van ons vak!

Bekijk al onze kraamverzorgsters>>