Kelly Schaap

Kelly’s Kraamzorg

Sinds 2016 heb ik mijn diploma op zak als kraamverzorgende. Om voor mensen, kinderen, baby’s en ja ook ouderen te zorgen heb ik me altijd goed bij gevoeld. Het zorgen voor een persoon die het zelf even niet kan, dat vind ik het mooiste wat er is.

Mijn passie en liefde voor de allerkleinste onder ons vind ik dat toch de mooiste tak van de zorg. Uiteraard telt het hele gezin mee in de kraamweek. Wil jij een onvergetelijke kraamweek waarbij je zelf al je wensen mag uitspreken zodat er daar naar gestreefd word?
Dan ben je bij mij op het juiste adres.

Neem contact met mij op voor een vrijblijvend kennismaking gesprek bij jou thuis!

“Ik heb een hele fijne tijd gehad met Kelly en de jongens hebben ook erg genoten. Mijn oudste zoon heeft het nog steeds over Kelly dat hij haar mist en wanneer ze weer terug komt. Ik heb veel gehad aan haar steun bij het opgang brengen van de borstvoeding. Ik had geen andere kraamverzorgster willen hebben, een hele en fijne professionele meid.”

Ouders van Saar

Praktische informatie

Werkgebied: Drechterland, Hoorn, Koggenland, Opmeer, Alkmaar, Landsmeer, Edam-Volendam, Waterland, Langedijk, Heerhugowaard, Zaanstad, Beemster, Wormerland, Purmerend, Ursem, Obdam, Avenhorn, de Goorn, Spierdijk, Egmond, Egmond-binnen, Stede Broek, Hollands Kroon en Enkhuizen.