Daphne de Vries

Kraamzorg by Daph

Mijn naam is Daphne de Vries en woon samen in Julianadorp. Sinds 1 januari 2003 ben ik werkzaam in de Kraamzorg. Na 17,5 jaar fulltime voor twee grote kraamzorgorganisaties gewerkt te hebben, heb ik de stap gemaakt om verder te gaan als zelfstandige in de kraamzorg. Vanaf het prille begin kan je al voor mij kiezen als jouw kraamverzorgster, we maken kennis met elkaar en als dit bevalt dan schrijf je je bij mij in. We kennen elkaar dan al voor je bevallen bent, ik doe de intake en verzorg de kraamweek.

Ik ben een ervaren, vrolijke, lieve en hart voor het vak hebbende kraamverzorgster die tevens heel flexibel, eerlijk, nuchter en stressbestendig is. Mijn doel is dan ook om jullie een fijne, leerzame, gezellige en vooral positieve kraamweek te bezorgen.

Uiteraard ben ik in het bezit van alle benodigde diploma’s & certificaten en sta ik ingeschreven bij het kwaliteitsregister van het kenniscentrum voor in de kraamzorg (KCKZ)

“Daphne is een ontzettend fijne en zorgzame kraamverzorgende, wat hebben wij een fijne week gehad! Ze heeft erg goed, deskundig maar vooral liefdevol voor Loa Mae maar ook voor ons en de hondjes gezorgd. Geeft goed informatie, staat klaar voor al je vragen en daarnaast ook nog erg gezellig om mee te kletsen. We gunnen iedereen zo’n fijne hulp en ontspannen kraamweek. Nogmaals bedankt voor de hulp je bent een TOPPER wij kunnen niet anders zeggen.”

Ouders van Loa Mae

Praktische informatie

Website: www.kraamzorgbydaph.nl

Werkgebied: Mijn werkgebied is Den Helder, Julianadorp en in een straal van 25 kilometer rond Julianadorp (Texel uitgezonderd). Willen jullie kraamzorg buiten dit gebied, dan is dit in overleg bespreekbaar.