Onze werkwijze

Aanmelden bij KraamzorgPartners is eenvoudig en wij vertellen je graag stap voor stap hoe we te werk gaan.

Via de pagina alle kraamverzorgsters vind je alle kraamverzorgsters van KraamzorgPartners. Klik op de foto of de tekst “lees meer” voor meer informatie over de kraamverzorgster naar wens.

Je kunt ook gebruik maken van onze handige zoekfunctie door daar de naam van de gemeente waar je woonachtig bent in te geven.

De werkwijze van KraamzorgPartners:

  • Wanneer je een kraamverzorgster hebt gevonden die je aanspreekt dan kun je direct het aanmeldformulier invullen. De kraamverzorgende krijgt dan de aanmelding binnen. Zij neemt binnen enkele (werk)dagen contact op. LET OP: Houdt uw postvak ongewenst en spambox in de gaten!
  • Wanneer de kraamverzorgende waarbij de voorkeur ligt niet beschikbaar is, dan zet zij de zorgvraag uit naar de andere KraamzorgPartners. Het voordeel hiervan is dat u dan niet meerdere kraamverzorgende apart hoeft te benaderen.
  • Wij bieden dan de mogelijkheid om alvast even persoonlijk kennis te maken tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan het begin van de zwangerschap.
  • Is het een match? Dan maakt de kraamverzorgende alles in orde voor een zorgeloze kraamtijd.
  • Rond de 32e week van de zwangerschap komt de kraamverzorgende thuis op intakegesprek om de wensen voor de komende kraamtijd te bespreken en de laatste puntjes op de ‘i’ te zetten.

Heb je nog vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, wij helpen je graag!