Susanne Duijn

Kraamzorg Gewoon Suus

Kraamzorg Gewoon Suus voor een bijzonder mooie start!

Mijn naam is Susanne Duijn en woon in Heerhugowaard de Noord. Ik ben getrouwd en heb twee toppers van (bijna volwassen) meiden. Sinds geruime tijd ben ik werkzaam in de kraamzorg, een beroep die me met hart en ziel raakt.

Wat ben ik blij dat ik dit mooie beroep mag uitvoeren. Het leveren van unieke, persoonlijke zorg op maat van A tot Z maakt dat ik van jullie kraamweek een bijzonder mooie start kan maken.

Wil jij een warme, unieke, no-nonsense kraamweek met kwalitatief goede zorg voor jouw als kersverse moeder, je baby en alle andere gezinsleden? Dan kom ik jullie graag begeleiden en helpen!

Uiteraard ben ik in het bezit van alle benodigde diploma’s. Ik sta ingeschreven bij het kwaliteitsregister van het Kenniscentrum Kraamzorg (KCKZ). Ook ben ik in het bezit van de volgende certificaten: Dunstan Babytaal, EHBO en reanimatie bij kinderen, Acute verloskunde, Borstvoeding, Kunstvoeding & Vroeg signalering en meldcode. Ik houd mijn kennis up-to-date door het volgen van diverse scholingen.

 

“Suus wat zijn wij blij dat jij deze week op ons pad kwam, het voelde direct goed, we gaan je hulp, kennis en fijne aanwezigheid zeker missen, dank je wel!”

Ouders van Youp

Praktische informatie

Website: www.kraamzorggewoonsuus.nl

Werkgebied:Alkmaar, Heerhugowaard, Hoorn, Koggenland, Zwaag, Langedijk, Medemblik, Enkhuizen, Schagen, Heiloo, Drechterland & Hollands Kroon. Andere woonplaatsen zijn altijd bespreekbaar.