Kraamverzorgster: Susanne Duijn

Kraamzorg Gewoon Suus | Noord-Holland

Kraamzorg Gewoon Suus voor een bijzonder mooie start!

Mijn naam is Susanne Duijn en woon in Heerhugowaard de Noord. Ik ben getrouwd en heb twee toppers van (bijna volwassen) meiden. Sinds geruime tijd ben ik werkzaam in de kraamzorg, een beroep die me met hart en ziel raakt.

Suus wat zijn wij blij dat jij deze week op ons pad kwam, het voelde direct goed, we gaan je hulp, kennis en fijne aanwezigheid zeker missen, dank je wel! (ouders Youp)

Wat ben ik blij dat ik dit mooie beroep mag uitvoeren. Het leveren van unieke, persoonlijke zorg op maat van A tot Z maakt dat ik van jullie kraamweek een bijzonder mooie start kan maken.

Wil jij een warme, unieke, no-nonsense kraamweek met kwalitatief goede zorg voor jouw als kersverse moeder, je baby en alle andere gezinsleden? Dan kom ik jullie graag begeleiden en helpen!

Uiteraard ben ik in het bezit van alle benodigde diploma’s. Ik sta ingeschreven bij het kwaliteitsregister van het Kenniscentrum Kraamzorg (KCKZ). Ook ben ik in het bezit van de volgende certificaten: Dunstan Babytaal, EHBO en reanimatie bij kinderen, Acute verloskunde, Borstvoeding, Kunstvoeding & Vroeg signalering en meldcode. Ik houd mijn kennis up-to-date door het volgen van diverse scholingen.

Website: www.kraamzorggewoonsuus.nl
Werkgebied; Alkmaar, Heerhugowaard, Hoorn, Koggenland, Zwaag, Langedijk, Medemblik, Enkhuizen, Schagen, Heiloo, Drechterland & Hollands Kroon. Andere woonplaatsen zijn altijd bespreekbaar.


Aanmeldformulier – Susanne Duijn van Kraamzorg Gewoon Suus

  Voornaam + Achternaam (verplicht):

  Meisjesnaam (verplicht):

  Naam partner:

  Geboortedatum (verplicht):

  BSN (verplicht):

  E-mail (verplicht):

  Telefoonnummer (verplicht):

  Straat + huisnummer (verplicht):

  Postcode (verplicht):

  Woonplaats (verplicht):

  Provincie (verplicht):

  Wat is je uitgerekende datum (verplicht):

  Gezinssamenstelling (verplicht):

  Zorgverzekeraar (verplicht):

  Polisnummer (verplicht):

  Opmerkingen of vragen:

  Met het verzenden van dit formulier geef ik toestemming voor het opslaan en gebruiken van de gegevens die ik in dit contactformulier invul, voor de door mij aangevraagde zorg. Indien noodzakelijk mogen mijn gegevens gebruikt worden in contact met de zorgverzekeraar en ketenpartners (verloskundige, huisarts,JGZ, enz.) Ik geef geen toestemming voor het delen van mijn gegevens met derden anders dan voorgenoemde.