Melissa de Leeuw

Your Baby Bubble Kraamzorg

Ik ben Melissa de Leeuw, 45 jaar en samen met mijn vriend heb ik een samengesteld gezin met inmiddels 5 pubers! Als zzper in de kraamzorg zorg ik ervoor dat deze bijzondere eerste week ook echt bijzonder is. Ik heb hiervoor ook lang als kinderverpleegkundige op de zuigelingenafdeling gewerkt waardoor ik veel ervaring heb opgedaan. Deze ervaring kan ik nu heel mooi gebruiken in de zorg voor de baby, kraamvrouw en het gezin. 

Ben je op zoek naar een kraamverzorgende die goed kan aanvoelen waar er behoefte aan is binnen jullie gezin, en jullie heerlijk kunnen genieten? Liefde, kennis, flexibiliteit, en humor dat is waar ik voor sta!

“Melissa: jij bent niet alleen heel goed in je werk maar ook nog eens een heel fijn persoon om om je heen te hebben tijdens deze bijzondere week! Bedankt!”

Ouders van Omar

Praktische informatie

Website: www.yourbabybubble.nl

Werkgebied: Beemster, Alkmaar, Heerhugowaard, Heemskerk, Haarlem, Edam, Volendam, Purmerend, Kwadijk, Landsmeer, Amsterdam, Hoorn, Zaanstad, Uitgeest en de rest in overleg.