Kraamverzorgster: Martine Jansen

Martine Bevalt | Noord-Holland West-Friesland

Even voorstellen

Ik ben Martine Jansen, woon in Abbekerk, een mooi landelijk gelegen dorp in West-Friesland. Sinds 1999 werkzaam als kraamverzorgende. Ik heb drie kinderen die al een tijdje op zichzelf wonen en ik heb 3 kleinkinderen. De naam “Martine Bevalt” gaat voor mij niet meer letterlijk op natuurlijk…maar uit de reacties van de gezinnen die ik heb mogen helpen in die 22 jaar komt deze naam wel voort.

“Je hebt zo veel voor ons gedaan, zo veel voor ons betekend.”
(Ouders van Djuul en Sterre)

Als je voor mij kiest haal je jarenlange ervaring en professionaliteit in huis. Maar ook een luisterend oor en vooral heel veel praktische tips en adviezen. Daarnaast zal ik er alles aan doen om van deze zo speciale week voor jullie natuurlijk ook een hele feestelijke en gezellige week te maken.

Website: http://www.martinebevalt.nl/
Werkgebied: West-Friesland en omstreken.


Aanmeldformulier – Martine Jansen van Martine Bevalt

  Voornaam + Achternaam (verplicht):

  Meisjesnaam (verplicht):

  Naam partner:

  Geboortedatum (verplicht):

  BSN (verplicht):

  E-mail (verplicht):

  Telefoonnummer (verplicht):

  Straat + huisnummer (verplicht):

  Postcode (verplicht):

  Woonplaats (verplicht):

  Provincie (verplicht):

  Wat is je uitgerekende datum (verplicht):

  Gezinssamenstelling (verplicht):

  Zorgverzekeraar (verplicht):

  Polisnummer (verplicht):

  Opmerkingen of vragen:

  Met het verzenden van dit formulier geef ik toestemming voor het opslaan en gebruiken van de gegevens die ik in dit contactformulier invul, voor de door mij aangevraagde zorg. Indien noodzakelijk mogen mijn gegevens gebruikt worden in contact met de zorgverzekeraar en ketenpartners (verloskundige, huisarts,JGZ, enz.) Ik geef geen toestemming voor het delen van mijn gegevens met derden anders dan voorgenoemde.