Marlies de Groot-Koenis

Groot in kraamzorg

“Groot in zorg voor de allerkleinste”

Flexibel, kundig, ruimdenkend en gezellig….zomaar wat woorden die op mij van toepassing zijn.

Ik ben Marlies de Groot-Koenis, getrouwd en moeder van 2 meiden. Samen wonen we in het gezellige Midwoud. Sinds 2000 werk ik als gediplomeerd kraamverzorgende, en ik doe dit met veel passie en plezier.

In Augustus 2018 ben ik begonnen als zelfstandige in de kraamzorg, deze keuze heb ik gemaakt om 1op1 zorg te kunnen bieden en klantgerichter te kunnen werken.

Ook het vooraf kennismaken met jullie als gezin spreekt mij erg aan. Zorg op maat vind ik erg belangrijk, dus werk ik geheel naar de wensen en prioriteiten die jullie hebben. Zo zorg ik ervoor dat jullie kunnen terugkijken op een onbezorgde kraamtijd waarin alles mogelijk is. Neem gerust contact met mij op voor een kennismakingsgesprek.

“Zo genoten van je enthousiasme, blijdschap, humor en kundige advies rondom de zorg en (borst)voeding.”

Ouders van Jacky

Praktische informatie

Website: www.grootinkraamzorg.nl

Werkgebied:Drechterland, Enkhuizen, Koggenland, Medemblik, Opmeer, Hoorn en Stede broek.