Margreet van Kessel

Kraamzorg Limmen

Zorg met passie

Mijn naam is Margreet van Kessel, 48 jaar, getrouwd en samen met mijn man en zoon wonen wij in Limmen. Sinds 1990 werk ik al met veel plezier en enthousiasme als kraamverzorgende.

Ik ben begonnen bij een grote organisatie, heb die verruild voor een zelfsturend team en nu ben ik sinds juli 2018 als zelfstandig kraamverzorgende begonnen. Ik ben een lieve, deskundige, daadkrachtige kraamverzorgende, die heel flexibel is en een luisterend oor heeft voor jullie wensen en verwachtingen. Ik geef rustig en geduldig uitleg en advies. De kraamtijd is een mooie en onvergetelijke tijd.

Mijn doel is om samen met jullie een kraamtijd te creëren, waar jullie met warme gevoelens op terug kunnen kijken.

“Dankzij Margreet hebben we een hele fijne kraamweek gehad! Deze ervaring is zo waardevol en hierdoor hebben we een hele fijne start gehad. De begeleiding met de borstvoeding was heel goed en hierdoor is het gelukt om borstvoeding te geven! Nogmaals bedankt Margreet!”

Ouders van Marie-Louise

Praktische informatie

Website: www.kraamzorglimmen.nl

Werkgebied: Limmen, Castricum, Uitgeest, Akersloot, Heemskerk, Heiloo. Voor andere gemeentes neem gerust contact met me op!