Krista Huijzer

Krista komt kramen

Fijn dat je een kijkje neemt op mijn pagina. Ik ben Krista, moeders van 2 prachtige jongens, en ik woon in Heerhugowaard. De afgelopen jaren heb ik gewerkt in de kinderopvang en de ouderenzorg. Met plezier, en toch…

Direct na de geboorte van mijn eerste zoon wist ik dat ik kraamverzorgende wilde worden. En ik heb er geen dag spijt van dat ik mij heb laten omscholen.

Ik weet hoe het is om moeder te worden en wat je als kersverse ouder nodig hebt van een kraamverzorgster. Daarom zet ik me met veel passie in om het gezin te begeleiden en ondersteunen in deze bijzondere periode.

Door mijn kennis te delen probeer ik zoveel mogelijk zorgen weg te nemen en er een gezellige kraamtijd van te maken. Daarbij bied ik een luisterend oor, en pas ik de zorg aan op de behoefte van het kraamgezin. Dit alles doe ik met ontzettend veel liefde en plezier.

Wil jij graag een gezellige kraamweek met aandacht voor het hele gezin? Meld je dan aan en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

“Superveel hulp, steun en gezelligheid gehad van deze fantastische meid!”

Ouders van Melle

Praktische informatie

Website: www.kristakomtkramen.nl

Werkgebied: Alkmaar, Opmeer, Heiloo, Bergen, Heerhugowaard, Hoorn, Koggenland, Beemster, Langedijk, Medemblik, Purmerend, Schagen, Stede Broec, Drechterland en Hollands Kroon.