Romy Wanders - Loving Care

Kraamverzorgster: Romy Wanders

Loving care | Noord-Holland

Even voorstellen

Mijn naam is Romy Wanders, ik ben woonachtig in Beverwijk en in 2017 heb ik de opleiding tot Kraamverzorgende succesvol afgerond.
Zorg en kinderen trekken mijn aandacht al van jongs af aan.
Het blijft bijzonder om deel uit te mogen maken van de belangrijkste periode uit uw leven.

Ze ging pas weg toen wij ons zeker en goed genoeg voelde om het zelf te kunnen. We hebben Romy ervaren als warm en persoonlijk, maar ook heel kundig en professioneel. Een hele fijne kraamverzorgster die we zeker kunnen aanbevelen!
Ouders van Jay

Door het persoonlijke contact, wat ik heel belangrijk vind, ben ik flexibel en kan ik nog meer op uw wensen en behoeftes inspelen, wat voor mij betekent dat ik de zorg kan bieden die u verdient.
Zo kunnen we er samen een onvergetelijke tijd van maken. Niets is onmogelijk!

Website: http://www.kraamzorglovingcare.nl/
Werkgebied
: Mijn werkgebied is met name Noord-Holland. Mocht u buiten deze regio vallen maar toch interesse hebben in de zorg die ik u te bieden heb, dan kunt u mij altijd benaderen. We kunnen dan samen kijken naar wat er mogelijk is.

Hieronder nog even specifiek de gemeentes:
Alkmaar, Amsterdam, Bergen, Bevewijk, Blaricum, Bloemendaal, Castricum, Akersloot, Castricum, Limmen, Diemen, Edam-Volendam, Haarlem, Haarlemmerliede en Spaarnwoude, Haarlemmermeer, Heemskerk, Heemstede, Heerhugowaard, Heiloo, Oostzaan, Purmerend, Uitgeest, Velsen, Wormerland, Zaanstad, Zandvoort.


Aanmeldformulier Romy Wanders van Loving care

Voornaam + Achternaam (verplicht):

Meisjesnaam (verplicht):

Naam partner:

Geboortedatum (verplicht):

BSN (verplicht):

E-mail (verplicht):

Telefoonnummer (verplicht):

Straat + huisnummer (verplicht):

Postcode (verplicht):

Woonplaats (verplicht):

Provincie (verplicht):

Wat is je uitgerekende datum (verplicht):

Gezinssamenstelling (verplicht):

Zorgverzekeraar (verplicht):

Polisnummer (verplicht):

Opmerkingen of vragen:

Met het verzenden van dit formulier geef ik toestemming voor het opslaan en gebruiken van de gegevens die ik in dit contactformulier invul, voor de door mij aangevraagde zorg. Indien noodzakelijk mogen mijn gegevens gebruikt worden in contact met de zorgverzekeraar en ketenpartners (verloskundige, huisarts,JGZ, enz.) Ik geef geen toestemming voor het delen van mijn gegevens met derden anders dan voorgenoemde.