Kraamverzorgster: Maaike van Veen

TOP Kraamzorg | Noord-Holland

Even voorstellen

Mijn naam is Maaike van Veen, ik ben geboren in 1992 en woon samen met mijn vriend en dochtertje in ’t Veld (gemeente Hollands Kroon). Ik heb mijn diploma in 2016 behaald aan het Kraamcollege, een gespecialiseerde opleiding in de kraamzorg.

Maaike gaf ons die rust en daarnaast ook vertrouwen in eigen kunnen. Aangevuld met haar vakkundigheid en humor was onze eerste week een onvergetelijke ervaring. 
(Ouders van Magnus)

Werken als kraamverzorgende doe ik met erg veel passie, enthousiasme en plezier. Ik bezorg jullie graag een bijzondere en leerzame kraamweek, zodat we er samen een onvergetelijke tijd van maken. Ben jij op zoek naar iemand die je begrijpt, twijfels wegneemt, rust brengt en vertrouwen geeft? Neem gerust contact met mij op.

Websitewww.topkraamzorg.nl
Werkgebied: Alkmaar, Opmeer, Heerhugowaard, Koggenland, Langedijk, Schagen en Hollands Kroon


Aanmeldformulier -Maaike van Veen van TOP Kraamzorg

Voornaam + Achternaam (verplicht):

Meisjesnaam (verplicht):

Naam partner:

Geboortedatum (verplicht):

BSN (verplicht):

E-mail (verplicht):

Telefoonnummer (verplicht):

Straat + huisnummer (verplicht):

Postcode (verplicht):

Woonplaats (verplicht):

Provincie (verplicht):

Wat is je uitgerekende datum (verplicht):

Gezinssamenstelling (verplicht):

Zorgverzekeraar (verplicht):

Polisnummer (verplicht):

Opmerkingen of vragen:

Met het verzenden van dit formulier geef ik toestemming voor het opslaan en gebruiken van de gegevens die ik in dit contactformulier invul, voor de door mij aangevraagde zorg. Indien noodzakelijk mogen mijn gegevens gebruikt worden in contact met de zorgverzekeraar en ketenpartners (verloskundige, huisarts,JGZ, enz.) Ik geef geen toestemming voor het delen van mijn gegevens met derden anders dan voorgenoemde.


Logo TOP Kraamzorg