Kraamverzorgster: Krista Huijzer

Krista komt kramen | Noord-Holland

Even voorstellen

Fijn dat je een kijkje neemt op mijn pagina. Ik ben Krista, moeders van 2 prachtige jongens, en ik woon in Heerhugowaard. De afgelopen jaren heb ik gewerkt in de kinderopvang en de ouderenzorg. Met plezier, en toch…
Direct na de geboorte van mijn eerste zoon wist ik dat ik kraamverzorgende wilde worden. En ik heb er geen dag spijt van dat ik mij heb laten omscholen.
Ik weet hoe het is om moeder te worden en wat je als kersverse ouder nodig hebt van een kraamverzorgster. Daarom zet ik me met veel passie in om het gezin te begeleiden en ondersteunen in deze bijzondere periode.

Superveel hulp, steun en gezelligheid gehad van deze fantastische meid!
Ouders van Melle

Door mijn kennis te delen probeer ik zoveel mogelijk zorgen weg te nemen en er een gezellige kraamtijd van te maken. Daarbij bied ik een luisterend oor, en pas ik de zorg aan op de behoefte van het kraamgezin. Dit alles doe ik met ontzettend veel liefde en plezier.

Wil jij graag een gezellige kraamweek met aandacht voor het hele gezin?
Meld je dan aan en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Websitewww.kristakomtkramen.nl
Werkgebied: Alkmaar, Opmeer, Heiloo, Bergen, Heerhugowaard, Hoorn, Koggenland, Beemster, Langedijk, Medemblik, Purmerend, Schagen, Stede Broec, Drechterland en Hollands Kroon


Aanmeldformulier – Krista Huijzer van Krista komt Kramen

  Voornaam + Achternaam (verplicht):

  Meisjesnaam (verplicht):

  Naam partner:

  Geboortedatum (verplicht):

  BSN (verplicht):

  E-mail (verplicht):

  Telefoonnummer (verplicht):

  Straat + huisnummer (verplicht):

  Postcode (verplicht):

  Woonplaats (verplicht):

  Provincie (verplicht):

  Wat is je uitgerekende datum (verplicht):

  Gezinssamenstelling (verplicht):

  Zorgverzekeraar (verplicht):

  Polisnummer (verplicht):

  Opmerkingen of vragen:

  Met het verzenden van dit formulier geef ik toestemming voor het opslaan en gebruiken van de gegevens die ik in dit contactformulier invul, voor de door mij aangevraagde zorg. Indien noodzakelijk mogen mijn gegevens gebruikt worden in contact met de zorgverzekeraar en ketenpartners (verloskundige, huisarts,JGZ, enz.) Ik geef geen toestemming voor het delen van mijn gegevens met derden anders dan voorgenoemde.


  Logo krista komt kramen