Kraamverzorgster Elsa Zondervan - Newborn Care

Kraamverzorgster: Elsa Alblas

Newborn Care | Noord-Holland

Even voorstellen

Mijn naam is Elsa Alblas en ik ben woonachtig in Zaandam. Ik ben opgeleid tot Verpleegkundige met als specialiteit: Verloskunde.

Ik heb jaren, met heel veel plezier, gewerkt op de afdeling Verloskunde van het Amstelland Ziekenhuis in Amstelveen. Daarna heb ik enige tijd gewerkt in de MS-zorg, maar mijn passie voor mijn “oude” liefde, de zorg voor moeder en kind, bleef mij aantrekken. Zoals ze zeggen: Het bloed kruipt waar het niet gaan kan.

Haar passie voor het vak is voelbaar en hier hebben wij ook echt van genoten.
Ouders van Kees

In 2016 heb ik er dan ook heel bewust voor gekozen om terug te gaan naar de kraamzorg maar dan bij de mensen thuis. Ik vind het belangrijk dat de kraamtijd een fijne periode is. Ik sta de nieuwe ouders graag bij, bij alle zaken rondom de gezinsuitbreiding. Het directe contact is ideaal omdat ik het fijn vind om aan de wensen van de kraamvrouw (en haar gezin) te voldoen zodat de kraamtijd een bijzondere en onvergetelijke periode wordt.

Van tevoren maken we kennis en nemen we de wensen en verwachtingen door. Hierdoor weet ik wat er van mij wordt verwacht en weet de kraamvrouw (en haar gezin) wie er in huis komt.

Website: https://www.newborncare.nl/
Werkgebied
: Alkmaar, Amsterdam, Beemster, Bergen (NH), Beverwijk, Bloemendaal, Castricum, Edam – Volendam, Haarlem, Haarlemmerliede en Spaarnwoude, Heemskerk, Heemstede, Heiloo, Landsmeer, Oostzaan, Purmerend, Uitgeest, Velsen, Waterland, Wormerland, Zaanstad en Zandvoort

Mocht u buiten deze regio vallen maar gebruik van mijn expertise en zorg willen maken, dan kunt u mij altijd benaderen. We kunnen dan samen kijken wat er mogelijk is. Ook voor kraamzorg in het buitenland kunt u contact met mij opnemen.


Aanmeldformulier – Elsa Alblas van Newborn Care

Voornaam + Achternaam (verplicht):

Meisjesnaam (verplicht):

Naam partner:

Geboortedatum (verplicht):

BSN (verplicht):

E-mail (verplicht):

Telefoonnummer (verplicht):

Straat + huisnummer (verplicht):

Postcode (verplicht):

Woonplaats (verplicht):

Provincie (verplicht):

Wat is je uitgerekende datum (verplicht):

Gezinssamenstelling (verplicht):

Zorgverzekeraar (verplicht):

Polisnummer (verplicht):

Opmerkingen of vragen:

Met het verzenden van dit formulier geef ik toestemming voor het opslaan en gebruiken van de gegevens die ik in dit contactformulier invul, voor de door mij aangevraagde zorg. Indien noodzakelijk mogen mijn gegevens gebruikt worden in contact met de zorgverzekeraar en ketenpartners (verloskundige, huisarts,JGZ, enz.) Ik geef geen toestemming voor het delen van mijn gegevens met derden anders dan voorgenoemde.


Logo New born Care