Marga Wortman | Joy Baby

Kraamverzorgster: Marga Wortman

Joy Baby | Noord-Holland

Even voorstellen

Gefeliciteerd met jullie zwangerschap!! Mijn naam is Marga Wortman. Ik ben 29 jaar oud en kom uit Alkmaar. Vanaf kleins af aan wist ik al dat ik met baby’s wilde werken. Ik zie de kraamzorg niet als werk, maar als een passie. Ik doe het met heel veel liefde en plezier!

Ze heeft ons een fijne kraamtijd gegeven die we nooit zullen vergeten! Marga is een lieve, leuke, gezellige, spontane, rustige, zorgzame meid! Ze is er voor moeder en kind en vergeet daarbij de partner en de andere kinderen niet.
(Patrick & SamanthaEliyah, Meyson, Avalyn)

Ben je op zoek naar de fijnste zorg voor jou en je baby? Tijdens of na de bevalling of juist al in de zwangerschap tips en advies nodig? Dat kan! Wij leren elkaar namelijk al kennen in de zwangerschap.

Websitehttp://www.joybaby.nl/
Werkgebied: Alkmaar, Aagtdorp, Bergen, Bergen aan Zee, Bergen Binnen, Broek op Langedijk, Egmond, Egmond aan den Hoef, Egmond aan Zee, Egmond-Binnen, Heerhugowaard, Heiloo, Limmen, Castricum, Koedijk, Obdam, Oudorp, Sint Pancras, Schoorl, Zuid-Schermer, Groet, Warmenhuizen, Tuitjehorn, Schagen


Aanmeldformulier – Marga Wortman van Joy Baby

  Voornaam + Achternaam (verplicht):

  Meisjesnaam (verplicht):

  Naam partner:

  Geboortedatum (verplicht):

  BSN (verplicht):

  E-mail (verplicht):

  Telefoonnummer (verplicht):

  Straat + huisnummer (verplicht):

  Postcode (verplicht):

  Woonplaats (verplicht):

  Provincie (verplicht):

  Wat is je uitgerekende datum (verplicht):

  Gezinssamenstelling (verplicht):

  Zorgverzekeraar (verplicht):

  Polisnummer (verplicht):

  Opmerkingen of vragen:

  Met het verzenden van dit formulier geef ik toestemming voor het opslaan en gebruiken van de gegevens die ik in dit contactformulier invul, voor de door mij aangevraagde zorg. Indien noodzakelijk mogen mijn gegevens gebruikt worden in contact met de zorgverzekeraar en ketenpartners (verloskundige, huisarts,JGZ, enz.) Ik geef geen toestemming voor het delen van mijn gegevens met derden anders dan voorgenoemde.


  Logo Joy Baby