Kraamverzorgster:
Daphne de Vries

Kraamzorg By Daph | Noord-Holland Noord

Even voorstellen

Mijn naam is Daphne de Vries en woon samen in Julianadorp. Na 17,5 jaar gewerkt te hebben voor twee grote kraamzorg organisaties heb ik de stap gemaakt om verder te gaan als zelfstandige in de kraamzorg. Deze keuze geeft mij meer zekerheid om de kersverse gezinnen de juiste zorg te kunnen bieden.

Ik ben een ervaren, vrolijke, lieve en hart voor het vak hebbende kraamverzorgster die tevens heel flexibel, eerlijk, nuchter en stressbestendig is. Mijn doel is dan ook om jullie een fijne, leerzame, gezellige en vooral positieve kraamweek te bezorgen.

Uiteraard ben ik in het bezit van alle benodigde diploma’s & certificaten en sta ik ingeschreven bij het kwaliteitsregister van het kenniscentrum voor in de kraamzorg (KCKZ)

Daphne is een zeer ervaren, betrouwbare, professionele, betrokken, rustige en lieve kraamverzorgster. Zij is er in de eerste plaats voor moeder en kind, maar zorgt ook voor het huishouden.
Wij spreken uit ervaring, want na de komst van ons tweede kindje, kwam ze weer kramen en toen hebben wij weer kunnen rekenen op haar fantastische inzet. (Ouders Eve & Dawn)

Wil je meer over mij weten neem dan eens een kijkje op mijn website:  www.kraamzorgbydaph.nl

Werkgebied: Mijn werkgebied is Den Helder, Julianadorp en in een straal van 25 kilometer rond Julianadorp (Texel uitgezonderd). Willen jullie kraamzorg buiten dit gebied, dan is dit in overleg bespreekbaar.


Aanmeldformulier – Daphne de Vries van Kraamzorg by Daph

  Voornaam + Achternaam (verplicht):

  Meisjesnaam (verplicht):

  Naam partner:

  Geboortedatum (verplicht):

  BSN (verplicht):

  E-mail (verplicht):

  Telefoonnummer (verplicht):

  Straat + huisnummer (verplicht):

  Postcode (verplicht):

  Woonplaats (verplicht):

  Provincie (verplicht):

  Wat is je uitgerekende datum (verplicht):

  Gezinssamenstelling (verplicht):

  Zorgverzekeraar (verplicht):

  Polisnummer (verplicht):

  Opmerkingen of vragen:

  Met het verzenden van dit formulier geef ik toestemming voor het opslaan en gebruiken van de gegevens die ik in dit contactformulier invul, voor de door mij aangevraagde zorg. Indien noodzakelijk mogen mijn gegevens gebruikt worden in contact met de zorgverzekeraar en ketenpartners (verloskundige, huisarts,JGZ, enz.) Ik geef geen toestemming voor het delen van mijn gegevens met derden anders dan voorgenoemde.