Corinne Wagemaker

Kraamzorg met Corinne

Mijn naam is Corinne Wagemaker,

Ik ben 42 Jaar oud, en kom uit Den helder. Ik ben getrouwd, en ik ben moeder van twee lieve kinderen. Een dochter en een zoon.

Ik woon met mijn gezin in Den Oever.

Ik werk al sinds 2003 als kraamverzorgster en voer mijn werk met veel passie uit. Wat is er nu mooier dan een kraamweek, waarin je een gezin helpt met een nieuw kleintje in hun leven!

Het werk voer ik als een ervaren persoon uit. Daarnaast ben ik rustig, flexibel, nuchter en vooral een vriendelijke kraamverzorgster met enorm veel liefde voor het vak. Ook ben ik natuurlijk in het bezit van alle benodigde diploma’s en certificaten, en sta ik ingeschreven bij het handels register van het kenniscentrum voor de kraamzorg (KCKZ)

Ik vind het geweldig om mijn kennis en ervaring met jullie te delen in deze bijzondere week, en dat jullie er ook op die manier terug naar kunnen kijken, want een geboorte is en blijft een speciale en bijzondere ervaring.

 

Praktische informatie

Website: www.kraamzorgmetcorinne.nl

Werkgebied: Mijn werkgebied is vrij ruim, Zelf woon ik in Den Oever. Bij voorkeur werk ik in een straal van 30 kilometer, maar alles is natuurlijk bespreekbaar. Echter verleen ik geen zorg in de waddengebieden.