Kraamverzorgster: Bianca Bos

Kraamzorg de Kleine Spruit | Noord-Holland Noord

Even voorstellen

Lieve aanstaande ouders,

Ik ben Bianca Bos, getrouwd met Alex en samen hebben we een dochter.

Al heel jong wist ik dat ik kraamverzorgster wilde worden en ik ben in 1999 begonnen als kraamverzorgster. Ik heb inmiddels al heel wat gezinnen mogen begeleiden tijdens hun kraamweek. Of je nu borstvoeding of flesvoeding geeft het blijft iedere keer weer een speciale week. Ik wil iedereen een bijzondere, leuke, gezellige week bezorgen die rijk is aan informatie. Maar daar hoort ook rust en regelmaat bij, juist voor de aanwezige broertjes en zusjes wanneer die er zijn. Ik lever graag zorg op maat! Want iedereen heeft zijn eigen wensen.

Sinds januari 2020 als zzp-er begonnen. En dit bevalt zeer goed!

Lieve Bianca, bedankt voor de lieve zorg, tips, aandacht, raad en adviezen en lekkere fruithapjes, maar ook heel fijn dat onze huisdieren niet werden vergeten. (Ouders van Boas)

Website: www.kraamzorgdekleinespruit.nl
Werkgebied: Zwaag, Hoogkarspel, Bovenkarspel, Grootebroek, Enkhuizen, Heerhugowaard,  Alkmaar.


Aanmeldformulier – Bianca Bos van Kraamzorg de Kleine Spruit

  Voornaam + Achternaam (verplicht):

  Meisjesnaam (verplicht):

  Naam partner:

  Geboortedatum (verplicht):

  BSN (verplicht):

  E-mail (verplicht):

  Telefoonnummer (verplicht):

  Straat + huisnummer (verplicht):

  Postcode (verplicht):

  Woonplaats (verplicht):

  Provincie (verplicht):

  Wat is je uitgerekende datum (verplicht):

  Gezinssamenstelling (verplicht):

  Zorgverzekeraar (verplicht):

  Polisnummer (verplicht):

  Opmerkingen of vragen:

  Met het verzenden van dit formulier geef ik toestemming voor het opslaan en gebruiken van de gegevens die ik in dit contactformulier invul, voor de door mij aangevraagde zorg. Indien noodzakelijk mogen mijn gegevens gebruikt worden in contact met de zorgverzekeraar en ketenpartners (verloskundige, huisarts,JGZ, enz.) Ik geef geen toestemming voor het delen van mijn gegevens met derden anders dan voorgenoemde.